Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Bredt Latex Halsbånd med O-ring

Ny

Bredt Latex Halsbånd med O-ring.

- 3 mm tykt Gummi (Latex)
- 8 cm bredt bælte formet halsbånd.
- O-ring foran og lukning bagtil efter eget valg.

Flere detaljer

DKK 250,00

Yderligere information

Dette lækre og frække latex halsbånd bliver lavet i 3 mm tykt gummi med en O-ring foran og er meget behageligt at have på - Og samtidig så er det yderst hudvenligt.

Halsbåndet bliver lavet 8 cm bredt og får en O-ring foran og en lukning bagtil efter dit helt eget valg.

Halsbåndet bliver lavet specielt til dig. - Det vil sige, at når du bestiller dit nye halsbånd, går vi straks igang med at producere det ud fra de informationer du vælger i omkreds, lukning og gummi type.

Bemærk at 'Natur Gummi' har en duft af rigtig gummi, hvor 'PVC Gummi' mere har en duft af latex.

Modellen du ser på billedet er af gummitypen 'Natur Gummi' og har derfor det 'rå' look. Ønsker du istedet, at halsbåndet skal skinne, skal du vælge 'PVC Gummi'.

Det er selvfølgelig til enhver tid muligt, at besøge os på adressen og blive målt - og evt. tale om produkter, eller prøve et produkt du har bestilt, inden du køber. Du kan selvfølgelig også komme med dine egne tanker og ideer om, hvordan du ønsker halsbåndet.

Vi ønsker, at du skal blive 100% tilfreds med dit nye halsbånd, inden du køber det.

Vidste du:

I fetish / bondage (BDSM) miljøet har halsbåndet en meget stor og vigtig betydning. Et halsbånd symboliserer nemlig en rollefordeling - eller et tilhørsforhold for en underdanig slave / slaveinde

Har du en snor med karabinhage, kan du nemt tilkoble halsbåndet i O-ringen og evt. gå en tur - og du bestemmer vejen.

Et halsbånd kan også betyde, at bæreren underkaster sig sin "ejer", og ubegrænset vil gøre alt hvad der skal til for, at behage og tilfredsstille sin partner.

Dog kan et halsbånd også bare være et smykke eller en fræk og lækker detalje til sit outfit.

Vi anbefaler, at et latex /gummi halsbånd bliver brugt som smykke eller for at vise frem - og ikke til hårde SM-lege, da gummi ikke holder lige så godt som f.eks. læder halsbånd eller metal halsbånd

Husk at vælge hvilken lukning bagtil, samt hvilken gummi type du ønsker af halsbåndet når du bestiller!